Huoltovapaat tuotteet

Sähkö palveluksessasi

Vankka osaaminen ja innovatiivinen toimintatapa tekevät Trafomicista monipuolisen kumppanin. Tarjoamme asiakkaillemme parhaat mahdolliset sähkötekniset ratkaisut, jotka löydämme usein toimimalla osana asiakkaan suunnittelutiimiä.

Toimituspalvelut

Toimitamme sähkölaitteita ja -komponentteja vuosisopimuksilla, projektikohtaisesti ja tarvittaessa yksittäiskappaleina. Kiireellisissä tapauksissa – kuten tarvittaessa yllättäen varaosia  Trafomic valmistaa ja toimittaa laitteet ja komponentit hyvin nopeasti kaikkialle maailmaan, jopa seuraavaan työpäivään mennessä. 

Pikapalvelu

Tuotteet valmistamme asiakkaan tuotannon tarpeiden mukaisesti, mikä vähentää asiakkaan varastointikuluja ja varmistaa oikean tuotteen saannin oikeaan aikaan. Tarvittaessa puskuroimme tuotteet asiakkaan kuljetuslaatikoissa, jolloin toimitusketju lyhenee ja säästämme pakkausmateriaaleissa.

Backup -palvelut

Automaation ansiosta kapasiteettimme riittää suuriinkin volyymeihin ja joustava tuotantomme reagoi nopeasti yllättäviinkin tarpeisiin. Paljon käsityötä sisältävät tuotteet valmistetaan kustannustehokkaasti Viron Haapsalussa sijaitsevassa tytäryrityksessä. 

Suunnittelupalvelut

Maailmanlaajuinen alihankkija- ja toimittajaverkosto sekä kansainvälisen kaupan osaaminen mahdollistavat suorat ja kustannustehokkaat toimitukset asiakkaille globaalisti. 

Tuotteet voidaan myös valaa epoksiin. Näin tuote kestää paremmin kosteutta ja mekaanista rasitusta. Käytössämme on automaattinen valulinja, jolla isotkin sarjat saadaan nopeasti valettua. 

Tutustu monipuolisiin tuotteisiimme.