Uudistuminen on elinehto kasvulle – raisiolaista sähköalan osaamista jo 40 vuoden ajan

Raisiolainen perheyritys Trafomic Oy saavuttaa 40 vuoden virstanpylvään. Yritys tunnetaan osaavana ja luotettavana sähköalan toimittajana, joka vuosien varrella on kehittänyt ja laajentanut toimintaansa teollisuuden ja markkinoiden muuttuviin tarpeisiin. Kotimainen Walle-latauslaite on Trafomicin ratkaisu yhä kasvavaan sähköautojen kotilataamisen tarpeeseen taloyhtiössä ja omakotitaloissa.

Trafomic Oy suunnittelee ja valmistaa sähkökomponentteja kuten muuntajia, kuristimia ja teholähteitä. Suurimmat asiakkaistamme ovat globaalisti toimivia koti- ja ulkomaisia yrityksiä, jotka käyttävät palveluitamme kaikkialla maailmassa. Meidät tunnetaan osaavana tuotekehityskumppanina ja luotettavana toimittajana.

”Olemme aina toimineet asiakkaidemme tarpeita kuunnellen, mikä yhdessä joustavan palvelun ja asiantuntemuksen kanssa on ollut kasvun kulmakivi. Yrityksemme on kuin osa asiakkaan suunnittelutiimiä, mikä on mahdollistanut innovatiivisten ratkaisujen kehittämisen yhdessä asiakkaidemme kanssa,” kertoo Trafomic Oy:n toimitusjohtaja Jouni Lindroos.

Uudistuminen on elinehto kasvulle

Kolme vuotta sitten Trafomic kasvatti palveluvalikoimaansa lanseeraamalla pääliiketoimintansa oheen uuden tuotekategorian – sähköautojen latauslaitteen Wallen. Walle-latauslaitteet on suunniteltu erityisesti taloyhtiöille ja kuluttajien lisääntyneeseen tarpeeseen ladata sähköauto kotonaan. Walle suunnitellaan ja valmistetaan Raisiossa kotimaisin voimin – laitteella on Suomalaisen työn liiton myöntämä Avainlippu-merkki.

”Walle-latauslaite on esimerkki siitä, kuinka voimme hyödyntää pitkäaikaista osaamistamme soveltamalla sitä uudenlaisiin palveluihin. Pyrimme uudistumaan ja olemaan edelläkävijöitä alallamme – Walle on saanut ammattilaisilta kiitosta ominaisuuksistaan sekä vaivattomasta asennuksestaan, ja tuomme palveluun edelleen uusia ominaisuuksia,” kertoo Lindroos.

Trafomic Oy kiittää kaikkia asiakkaitaan, yhteistyökumppaneitaan ja työntekijöitään näistä merkittävistä 40 vuodesta. Olemme valmiina jatkamaan innovaatioita ja luomaan kestäviä sähköteknisiä ratkaisuja seuraaville vuosikymmenille.

Yhteystiedot:

Trafomic Oy Tuotekatu 15
21200 Raisio

Toimitusjohtaja
Jouni Lindroos
jouni.lindroos@trafomic.fi
040 537 1545

https://trafomic.fi/
https://wallelaturit.fi/

Trafomic Oy on 1983 perustettu perheyritys, joka suunnittelee sähköteknisiä ratkaisuja ja valmistaa sähkökomponentteja ja -laitteita kone-, sähkö- ja elektroniikkateollisuudelle. Raisiolaisen Trafomicin palveluksessa työskentelee 50 sähköalan ammattilaista. Viimeisin liikevaihto vuonna 2022 oli 10,8 M€. Aktiivisia asiakkaita yrityksellä on yli 400 ja liikevaihdosta suoran viennin osuus on noin 40%.