Walle latausasema

Walle latausasemien markkinaosuus kasvaa – Trafomic Oy valmistaa Walle-asemat tehtaassaan Raisiossa.

Raisiolainen perheyritys Trafomic Oy tunnetaan osaavana ja luotettavana sähköalan toimittajana, joka vuosien varrella on kehittänyt ja laajentanut toimintaansa teollisuuden ja markkinoiden muuttuviin tarpeisiin. Kotimainen Walle-latauslaite on Trafomicin ratkaisu yhä kasvavaan sähköautojen kotilataamisen tarpeeseen taloyhtiössä ja omakotitaloissa.

Trafomic on kasvattanut palveluvalikoimaansa lanseeraamalla pääliiketoimintansa oheen uuden tuotekategorian – sähköautojen latauslaitteen Wallen. Walle-latauslaitteet on suunniteltu erityisesti taloyhtiöille ja kuluttajien lisääntyneeseen tarpeeseen ladata sähköauto kotonaan. Walle suunnitellaan ja valmistetaan Raisiossa kotimaisin voimin – laitteella on Suomalaisen työn liiton myöntämä Avainlippu-merkki.

Voit tutustua Walle-tuoteperheeseen tarkemmin osoitteessa: https://wallelaturit.fi/

”Walle-latauslaite on esimerkki siitä, kuinka voimme hyödyntää pitkäaikaista osaamistamme soveltamalla sitä uudenlaisiin palveluihin. Pyrimme uudistumaan ja olemaan edelläkävijöitä alallamme – Walle on saanut ammattilaisilta kiitosta ominaisuuksistaan sekä vaivattomasta asennuksestaan, ja tuomme palveluun edelleen uusia ominaisuuksia,” kertoo yhtiön toimitusjohtaja Jouni Lindroos.

Yhteystiedot:

Trafomic Oy

Tuotekatu 15
21200 Raisio

https://trafomic.fi/

https://wallelaturit.fi/

Trafomic Oy on 1983 perustettu perheyritys, joka suunnittelee sähköteknisiä ratkaisuja ja valmistaa sähkökomponentteja ja -laitteita kone-, sähkö- ja elektroniikkateollisuudelle. Raisiolaisen Trafomicin palveluksessa työskentelee 50 sähköalan ammattilaista. Viimeisin liikevaihto vuonna 2022 oli 10,8 M€. Aktiivisia asiakkaita yrityksellä on yli 400 ja liikevaihdosta suoran viennin osuus on noin 40%.